Deaf Jumpers

Wij zijn Deaf Jumpers, het gezellige basketbalteam van Liever Sportiever in Arnhem. Sinds onze oprichting in 2009 hebben we aan veel trainingen, wedstrijden en toernooien deelgenomen. We zijn nog altijd op zoek naar nieuwe leden die met ons willen basketballen.

Training

In het verleden trainden wij een of twee keer per maand op zondag in een gymzaal in Arnhem. Dit gebeurde onder leiding van ervaren basketballers en/of dove basketballers. Bij de horende trainers maakten we gebruik van tolken gebarentaal.

Toernooi

We trainden omdat we aan toernooien wilden deelnemen voor ons eigen speelplezier. In Nederland worden verschillende basketbaltoernooien georganiseerd.

Oefenwedstrijd

We staan altijd open voor een oefenwedstrijd.

Toekomst

Op dit moment ligt de afdeling basketbal in de koelkast, met andere woorden, deze afdeling is voorlopig niet actief. Mocht het zo zijn dat we opnieuw een poging gaan wagen om actief te worden, dan vernemen jullie dat via de website en sociale media. We zullen dan proberen de trainingslocatie meer centraal in Nederland te vestigen, zodat heel doof basketballiefhebbend Nederland kan meedoen.

Contactformulier Deaf Jumpers

Als je vragen, opmerkingen of tips hebt, kun je hieronder ons een bericht sturen.    Alle doven en slechthorenden, maar ook mensen met affiniteit met de dovencultuur, zijn van harte welkom bij ons.

    Al geïnteresseerd om een lid te worden? Vul dit lidmaatschapsformulier in.

    Veel groetjes van
    Deaf Jumpers!

    En tot in de zaal?