Deaf Jumpers

Wij zijn Deaf Jumpers, het gezellige basketbalteam van Liever Sportiever in Arnhem. Sinds de oprichting van dit team in 2009 hebben we veel aan trainingen, wedstrijden en toernooien meegedaan. We zijn nog altijd op zoek naar nieuwe leden die bij ons willen basketballen.

Training

Een of twee keer per maand op zondag van 10.30 tot 12.30 uur trainen we in gymzaal De Spil. Bij een verwachte opkomst van minder dan 6 spelers gaat de training niet door. We verwelkomen graag basketballers die een proeftraining bij ons willen doen.

Locatie

De Spil is goed bereikbaar met de auto of de bus vanaf Arnhem Centraal Station. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aan Lupinestraat en Kamperfoeliestraat. De ingang is aan de rechterzijde van De Spil vanaf Lupinestraat en de voorzijde vanaf Kamperfoeliestraat.

Gymzaal De Spil Opent in een nieuw tabblad.
Lupinestraat 12
6841 GD Arnhem

Toernooi

We trainen omdat we met toernooien willen meedoen voor ons speelplezier. In Nederland worden verschillende basketbaltoernooien georganiseerd.

 • In november is er jaarlijks een Eikeltjestoernooi voor recreantenteams in de sporthal Heerenm├Ąten in Zevenaar, thuisbasis van Basketiers.
 • In maart komt er een basketbaltoernooi in de sporthal Zielhorst in Amersfoort, georganiseerd door BEO, Basketball Events Organisation.
 • In juni spelen we een basketbaltoernooi in het sportcentrum De Kei in Warnsveld, thuisbasis van RAAD/HO!?!

Oefenwedstrijd

We staan open voor een oefenwedstrijd. Af en toe gaan we de oefenwedstrijd doen met een ander basketbalteam. Vaak een paar weken voor het toernooi.

Voor toernooien en oefenwedstrijden kun je onze agenda in de gaten houden. Het wordt ook aangekondigd op de WhatsApp-groep van Deaf Jumpers.

Toekomst

We zijn nog aan het uitzoeken om de trainingslocatie meer centraal in Nederland te maken, bijvoorbeeld Utrecht. Zodra hier meer over bekend is, wordt dit via de website en social media bekend gemaakt.

Contactformulier Deaf Jumpers

Als je vragen, opmerkingen of tips hebt, kun je hieronder ons een bericht sturen.  Alle doven en slechthorenden, maar ook mensen met affiniteit met de dovencultuur, zijn van harte welkom bij ons.

  Al geïnteresseerd om een lid te worden? Vul dit lidmaatschapsformulier in.

  Veel groetjes van
  Deaf Jumpers!

  En tot in de zaal?