hallo allen,

hier volgen diverse nieuwtjes/mededelingen omtrent de komende Lentedag van 16 maart 2019.

update: 18 maart 2019

Hallo allemaal, 
Iedereen is ongetwijfeld nog aan het nagenieten van de fantatische lentedag van afgelopen zaterdag. Gezien de vele leuke mooie lieve reacties die we ontvangen hebben. Deze dag is niet alleen dankzij ons geslaagd, maar ook dankzij jullie allemaal die erbij waren. 
Dan wil men natuurlijk de foto’s zien. Hiervoor vragen wij enig geduld, er zijn vele vele foto’s gemaakt, die moeten nog goed uitgezocht worden. Ze worden dan stap voor stap geplaats bij de fotopagina van de lentedag. Die vind je hier. 

Ook proberen we ZSM het uitslagenboekje in orde te maken, waarin je alle uitslagen terug kan kijken. 

Update 4 maart 2019:
Aangezien het programmaboekje bijna klaar is om naar de drukkerij te verzonden te worden (we moeten nog het 1 en ander aanpassen – verbeteren) , zetten we ook het boekje online, dus de mededeling van 1 maart hieronder, is niet van toepassing, men ziet dan de wedstrijdoverzichten ook online. Zodra het boekje online is, laten we dit via deze weg en facebook / instagram weten aan jullie.

Update 1 maart 2019:
De wedstrijdoverzichten zijn inmiddels klaar, alle contactpersonen van de deelnemende teams krijgen zsm een mail met de overzichten. Een dag of 2 later komt het ook op de website te zien. Wij hebben er zin in! nog 14 dagen.. 2 weken dus…

Update 24 februari 2019:
Nog precies 20 dagen te gaan, dan barst het volleybalfeest los in Valkenhuizen! Nog 20 dagen om de laatste loodjes te volbrengen door de hardwerkende lentecommissie, maar ook andere vrijwilligers zijn al in de weer om het 1 en ander te doen, wat precies? Het resultaat van hun werk zien we op de lentedag.

Update 6 februari 2019:
Aanmelden:
Er kunnen nog 4 teams bij de competitieklasse!
Recreatieklasse: we hebben nu 7 poules, als er nog 7 teams bij komen, dan hebben we 8 poules, teams die nu opgeven en betalen, komen in 1e instantie op de reservelijst te staan tot het aantal van 56 behaald is.

Update 5 februari 2019:
Men kan nog aanmelden tot en met donderdag 7 februari (12 uur smiddags) :
er kunnen nog 4 teams bij de competitieklasse!
Bij de recreatie klasse kan nog 1 team bij, het team wat eerst betaalt heeft geluk! De resterende teams vormen de reservelijst, als deze reservelijst 7 teams bevat, dan wordt er een nieuwe poule gevormd! Dus ben je vergeten je team op te geven? Het kan nog!!!

Update 27 januari 2019:
Hallo allen, officieel zijn er nog 4 dagen te gaan voor de deadline voor inschrijving voor het toernooi. Er kunnen nog teams bij, 4 bij Competitieklasse en ook een aantal bij de recreatieklasse. Ook aanmelden voor het avondprogramma en de combinatie-ticket (Avondprogramma + Sencity -30 maart – voor 40 euro) kan nog tot 15 februari. De commissie is druk bezig met de nodige randzaken te regelen, alles om er weer een top dag van te maken!


update 22 december 2018:
Er zijn nog een paar dagen te gaan dat men gebruik kan maken van de actie van 30 euro. Men kan nog 24 december aanstaande aanmelden, daarna worden de kosten 40 euro per team, dus, wees slim, geef je team voor 24 december as op. Let op, betalingen dienen dan ook uiterlijk 24 december binnen te zijn. Dus geef je snel op en betaal meteen. We moeten ook helaas streng zijn, als bijv een betaling op 25 december om 0.01 uur binnen is, dan krijgt men nog een mededeling dat er 10 euro bij betaald moet worden. Voorkomt teleurstelling, geef je team(s) zo snel mogelijk op.

update 20 december 2018:

update 28 november 2018:
Sinds de opening van de inschrijving voor ons lentetoernooi van 16 maart 2019, gaat het goed met de aanmeldingen, op dit moment hebben er 18  teams aangemeld, waarvan er 15 op de deelnemerslijst staan. Deze teams zijn goed bezig, want men hoeft ten slotte maar 30 euro te betalen voor deelname, dit kan nog tot en met 24 december aanstaande, daarna worden de kosten 40 euro per team, dus, wees slim, geef je team voor 24 december as op. Let op, betalingen dienen dan ook uiterlijk 24 december binnen te zijn.


update 7 oktober 2018:
Bijgaand een foto van Eva Schuurman en Jeroen Melissen. Eva is onze nieuwe PR dame van Liever Sportiever en heeft deze mooie poster gemaakt, bij Wereld Doven Dag (29 sept 2018) in Leeuwarden volgde de officiële overhandiging aan Jeroen, VZ Liever Sportiever. We zijn er erg blij mee.