Hallo, welkom op de afdeling-bowling pagina. 
Hier gaan we proberen jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden over deze nieuwe sporttak binnen Liever Sportiever.

Update 8 maart 2020:

Van links naar rechts Marcel vd  H,  Lucien, Marcel van O en Ronald
Ik wil Marcel van O van harte welkom heten bij onze club, hij is een goede aanwinst voor ons . Hij was vorige maand al begonnen, we hebben 5x gewonnen en 1 x verloren. Het was een geslaagde dag
Groetjes coördinator bowling.Lucien

Update: 4 november 2019:

Afgelopen zaterdag 2 november, speelden we voor de 2e ronde KNDSB doven bowling in Scheveningen. We arriveerden daar mooie op tijd. Bij afwezigheid van Lucien, was ik de aanvoerder  en legde ik aan Adriaan en Jeroen uit hoe je het spel moet beginnen enz. want het was voor hun de eerste keer. Bij de eerste serie speelden we nogal beetje zwak en die kwam door dat 2 spelers niet gewend en dus moest ik hun even wakker schudden ….. we spelen niet voor de lol kom op zeg !!! Bij 2e serie hebben ze het goed en serieus opgepakt en  we wonnen. Ook bij de  3e tot 5e serie speelden we sterk en wonnen we. Bij laatste serie 6 zakten we  in en speelden ook minder en dat kwam ook door vermoeidheid. Het was een echter spectaculair spannende wedstrijd zoals tegen DBC Purmerend 2 338 – 337, DSV Almere 2 363 – 360 en net verloren tegen ZBSD 303 – 304 . Dus 2 keer verloren en 4 keer gewonnen. Ik ben heel blij dat de 2 jongens ook zeer goed mee gedaan. 

Wat een team zeg !!! Op weg naar  3e ronde in Hoofddorp op 11 jan 2020.

Marcel van den Heuvel

Update: 7 oktober 2019:

Op 5 oktober hebben we eerst voor het eerst meegedaan met de dovencompetitie bowling.Er waren totaal 20 teams gekomen. (10 teams hoofdklas en 10 team eerste klas) We moeten eerst even wennen met de regels. Maar het gaat snel goed. De sfeer was fantastisch. De spelers heten Lucien, Marcel en Ronald. We spelen 6 games waarvan we hebben twee games gewonnen. De punten van ons gaat langzaam omhoog, omdat we moeten even wennen. Maar het was echt spannend en erg ontspannende sport. We zijn op 6
e plaats van 10 teams. Het was echt geslaagd dag. Na toernooi relaxen we bij de bar, hebben we gezellig geklets en wat gedronken.

Update: 30 september 2019:
Zoals jullie bij de beginpagina het volgende bericht van 29 september konden lezen: 
Komende zaterdag begint ook de NL dovencompetitie weer met voor het eerst deelname van een team van Liever Sportiever. Lucien, Ronald en Marcel gaan dan voor Liever Sportiever strijden. Heel veel succes alvast. We gaan ook proberen jullie op de hoogte te houden hierover bij de bowling pagina.”

Dat is dus op zaterdag 5 oktober aanstaande, dit team is dus nieuw en voor Liever Sportiever voor de eerste keer in haar bestaan doet Liever Sportiever mee met de Nederlandse Doven Bowling competitie! Eigenlijk is het eerste jaar ook een soort van begin jaar, daarom start het team ook in de 2e klasse. Na zaterdag 5 oktober zullen we verslag doen van hoe de eerste competitie dag verlopen is en zullen we ook een foto plaatsen van het team met hun shirts. Succes mannen!