Update 11 maart 2019:
De prijzen zijn nu als volgt:
Volwassen: 35 euro
Ouder dan 65: 33 euro
Kinderen van 3-7: 15 euro
Kinderen van 8-11: 22 euro
mail naar activiteiten@lieversportiever.nl om je op te geven.

Update 7 maart 2019:
Inschrijving voor de speciale prijs die hieronder genoemd wordt, is gesloten. Wil men toch nog mee-eten ’s avonds, dan kan dat, de prijs is wel goedkoper dan het normale tarief van het restaurant, hoeveel dit precies is, wordt zsm bekend gemaakt.

Update 9 februari 2019:
ACTIE IS VERLENGD TOT 6 MAART!!!

Update 6 februari 2019:
Let op, na het verzenden van het aanmeldformulier, krijgt men automatisch een mail met betalingsinstructies, het kan zijn dat deze mail in je SPAM box terecht komt, kijk daar dus ook even in als je hem nog niet ontvangen hebt in je normale mailbox.

UPDATE 24 januari 2019:
zie bijgaand filmpje + extra uitleg hieronder;
Indien men aanmeld voor de actie van zowel het avondprogramma van 16 maart in Arnhem als voor het Sencitykaartje van 30 maart in Utrecht, krijgt men de toegangsbewijzen tijdens het volleyballtoernooi. Men krijgt na aanmelden nog meer info via de mail over tijd-locatie voor 16 maart 2019.

update 23 januari 2019:

hallo allen, 5 jaar geleden, bij ons 25 jarig bestaan, hadden we avonds een feest in samenwerking met Sencity, dit jaar valt Sencity op 30 maart in Utrecht.
Wij bestaan 30 jaar. Beiden hebben iets met het getal 30!
Zo is er toch een klik 
Normaal gesproken kost een Sencity kaartje voor 30 maart, 15 euro, maar als je bij ons aanwezig bent bij het avondprogramma, kost het kaartje maar 10 euro!! Samen dus totaal maar 40 euro! 2 avonden genieten!!!
Geef je op via:  https://www.lieversportiever.nl/aanmelding

UPDATE 16 januari 2019:
bij aanmelden tot en met 15 februari, prijs blijft 30 euro
na 15 februari tot en met 6 maart, prijs: 33 euro

Hallo allen,

Hier dan eindelijk de nodige informatie over het avondprogramma
van 16 maart 2019.

Iedereen die op de dag zelf meegedaan heeft of gekeken heeft of wat dan ook, wil na afloop natuurlijk ook even lekker eten. Afgelopen jaren ging men de stad Arnhem in of men ging gewoon naar huis. We hopen dat jullie op 16 maart 2019 gezamenlijk met ons,Liever Sportiever, ons 30 jarig bestaan ook ‘s avonds wil vieren.

Waar gaan we dat doen?
We willen dit laten plaatsvinden bij wereldrestaurant Atlantis te Arnhem!

Wij hebben met Atlantis goede afspraken gemaakt en wel de volgende:

Men mag vanaf 20.00 uur van het volgende genieten;

Tot en met 22.30 uur kan men onbeperkt genieten van:
Een fantastisch buffet!
Het buffet geeft u een enorme keuze uit koude en warme voorgerechten, vlees- en visgerechten en heerlijke desserts van meerdere keukens. De meeste gerechten worden door de koks bereidt met dagverse ingrediënten. En daar mag u zoveel van eten als u wilt! Naast het reguliere wokken biedt Atlantis ook diverse warme en koude Japanse gerechten. Ze hebben onder andere verschillende soorten sushi’s en diverse warme gerechten van de teppanyaki.

Pizza’s
Uw rondreis bij Atlantis houdt niet op bij Oosterse gerechten alleen. Na vele jaren succesvolle ervaringen hebben ze hun assortiment kunnen uitbreiden met verse pizza’s. De pizza’s worden voor u vers bereid door hun pizzabakker! Tevens mag u alles zelf bepalen en de pizza geheel naar eigen smaak samenstellen!

Kinderen 

Ook kinderen zijn van harte welkom bij Atlantis!
Er is ook zo veel te doen! Het buffet is geschikt voor jonge gasten met o.a. frietjes, kroketten, chocoladefontein en nog veel meer.Bovendien kunnen ze zich vermaken in onze speciale speelruimte met spelcomputers en een theater!

Dranken & Dessert
Tot en met 23.30uur: Alle frisdranken, bier, wijn, koffie, theeen luxe desserts zijn ook  inbegrepen.
Alcoholische dranken kunt u zelf bij de bartender bestellen en ophalen bij onze’baruitgifte’. 


Entertainment
De avond is al feestelijk genoeg met zoveel doven in een wereldrestaurant, maar we zullen proberen ook de avond in te vullen met divers entertainment, (dit is nog onder voorbehoud).

De kosten : let op! onderstaande prijzen gelden bij aanmelden tot 15 februari, na 15 februari komt er 3 euro bij, men kan dan tot 6 maart aanmelden.
Hoe dit het met de kosten?
Die zijn verbazingwekkend
Alles wat hierboven genoemd is, kost je maar 30 euro persoon!! (vanaf 12 jaar)
hieronder de verdere verdeling van de kosten:
kinderen van 3 tot en met 7 jaar: 11 euro
kinderen van 8 tot en met 11 jaar: 19 euro
ook 65 plussers zijn van harte welkom: 28 euro zijn de kosten voor hun.

We hopen samen met zoveel mogelijk mensen er een super gezellige avond van te maken, geef je snel op via de volgende link: https://www.lieversportiever.nl/aanmelding/

Heb je nog vragen of opmerkingen over deze avond?

Mail naar Mineke: activiteiten@lieversportiever.nl

met vriendelijke groeten,

Annaliese, Anja, Jolanda, Lieke, Mineke, Lucien, Adriaan & Jeroen
De Lentecommissi