Geachte lezer,

hier komen de verzonden nieuwsbrieven te staan die de leden ontvangen hebben.

hier de eerste nieuwsbrief van seizoen 2018-2019:

Arnhem, 17 September 2018

Beste leden, niet-leden, geintereseerden en anderen,

Hier is de nieuwsbrief van Liever Sportiever over de afgelopen maanden en wat er gaat gebeuren komende maanden.

Op de in juni 2018 gehouden Algemeen ledenvergadering is er nieuw bestuur aangetreden.
Van het oude bestuur zijn volgende personen gestopt, Lucas Jansen, Riny Jansen, Henrianne Jansen en Marcel van den Heuvel. Op deze plaats willen wij de genoemde personen bedanken voor hun tomeloze inzet in de afgelopen seizoen(en). Gelukkig hebben wij het bestuur snel compleet gekregen.
Hieronder volgt een opsomming van de volgende personen met hun functie:

Jeroen Melissen, voorzitter
Adriaan van Wijde, interim secretariaat en tevens coordinator collecte
Lucien van Riel, penningmeester
Ivan de Vries, coordinator basketbal
Corine Pattinaja, coordinator volleybal
Jolanda de Leur, coordinator wandelsport
Mineke Schut, coordinator activiteiten
Cil van Doppenberg, webmaster

Allemaal heel veel succes in het bestuur!

De zomervakantie is nog maar net voorbij of we hebben (nog) steeds warme dagen, heerlijk om dan dit te schrijven. Het bestuur zit niet stil. Diverse coordinatoren zijn erg actief bezig met zijn of haar activiteiten. Inmiddels kunnen jullie het allemaal volgen via facebook of whatsappberichten. Mochten jullie vragen hebben of wat dan ook, schroom niet die mensen te benaderen met vragen of zelfs tips.

De Lentedagcommissie is inmiddels ook begonnen met haar taak, namelijk weer het verzorgen van  het zeer gezellige volleybaltoernooi met wellicht afsluitend een feest(je), dit iv mons 30 jarig bestaan in 2019. Daarover zullen we ook langzamerhand berichten en nieuws volgen. Jullie hulp zal zeker gevraagd worden wat betreft oa werven van sponsoren of donaties om onze dag weer tot een groot succes te maken.

De periode van collecteren breekt ook weer aan. Niet overal kan er worden gecollecteerd. Komende week in Arnhem of Apeldoorn, welke nog niet definitief vast staat. Daarover volgt een brief uiterlijk morgen(dinsdag 18 sept). Verder collecteren wij dit jaar ook nog voor NSGK. Daar mag je in eigen woonplaats collecteren, hierover volgt later informatie.

Contributiebrieven gaan ook zodadelijk de deur uit. Alles heeft een beetje vertraging doordat er een vakantieperiode overheen ging en er diverse bestuurlijke gegevens eerst aangepast moisten worden bij de KvK. Verder krijgen volleyballers van vorig seizoen nog een naverrekening van volleybalseizoen 2017-2018 welke besloten is op de ALV ten bedrage  van € 25,- per persoon. Je mag en kan het ook alvast betalen aan Liever Sportiever.

Verder zullen wij ervoor zorgen dat jullie regelmatig op de hoogte worden gehouden over het reilen en zeilen binnen Liever Sportiever door middel van de nieuwsbrieven, wellicht dat wij dan de naam ‘Groentje’  weer van stal zullen halen. in het verleden was Groentje een sort van nieuwsbrief van Liever Sportiever.

Rest mij jullie namens het hele bestuur een sportief seizoen te wensen en graag tot ziens op diverse activiteiten en sportgebied(en).

Met vriendelijke ‘Groentje’ groeten,

Liever Sportiever