Hallo leden, donateurs en andere belangstellenden,

Hier weer een nieuwsbrief vanuit het bestuur van Liever Sportiever met de nodige nieuwtjes en weetjes!

Bestuur

Gisteren is heeft de overdracht van de functie van Volleybal coördinator officieel plaatsgevonden.
Adriaan van Wijde heeft de bal (taken) overgegeven aan Henrianne. Het bestuur wil hierbij Adriaan hartelijk bedanken voor zijn tomeloze inzet als volleybal coördinator. (een presentje volgt later… ;-)
Henrianne, van harte welkom bij het bestuur van Liever Sportiever. Nog altijd is het bestuur op zoek naar een nieuwe penningmeester. Adriaan zal op achtergrond zijn penningmeesterschap blijven doen totdat er iemand anders zijn taak overneemt Tevens zoeken we ook altijd nog personen voor de vactures: Voorzitter en Secretariaat. Voel je je geroepen om het bestuur te versterken, mail dan naar: info@lieversportiever.nl

Lentedag 2016
De onverwachte last minute inschrijvingen hebben de organisatie verrast! We zitten weer vol, met 56 teams, waarvan 14 voor de competitie klasse en in die competitieklasse zitten 2 SPAANSE TEAMS!! Een unieke happening voor de lentedag! De organisatie is volop bezig met de verdere voorbereidingen.
We hebben er in ieder geval heel erg veel zin in! Jullie ook? 12 maart gaat het weer gebeuren! DE LENTEDAG VAN LIEVER SPORTIEVER!!!

Volleybal

Goededag allemaal,
Mijn naam is Henrianne Jansen en ik woon in het dorp Vught in Noord-Brabant samen met 3 meisjes. Ik studeer aan manager transport & logistiek in Tilburg.
In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met afspreken met vrienden maar ook met evenementen organiseren en sporten waaronder voetbal en volleybal.
Per 1 januari 2016 ben ik volleybal coördinator geworden van Liever Sportiever en het is een uitdagende functie voor me!
Daar ga ik me bezig houden met controle van mailen en spelers zorgen. Ik heb er veel zin in! Hopelijk tot ziens!
Henrianne Jansen

Wandelsport
De Wandelsportafdeling blijft wandelschoenen verslijten en men blijft maar lopen en lopen, in januari werd er gewandeld in Egmond aan Zee, in Dieren… en het gaat maar door, harstikke goed. De voorbereidingen voor het weekendje Ameland gaan ook goed.
Nieuwe mensen lopen / komen ook mee. Wil je meer informatie over wandelsport? mail naar Jolanda via wandelsport@lieversportiever.nl

Basketbal
Inmiddels trainen de basketballers van Deaf Jumpers met veel plezier in de nieuwe grotere zaal, De Rietebeek in Arnhem. De zaal is gewoon helemaal goed, met de juiste formaten.
Wat ook leuk om te vermelden is, in het nieuwste Woord en Gebaar blad staat een stukje over de Deaf Jumpers! Een scan hiervan, volgt nog op de Facebook.
Wil je meer info: mail Jeroen: dovenbasketbal@lieversportiever.nl
Activiteiten
voor de personen die geen facebook hebben, is het plaatje wat tegelijkertijd met deze nieuwsbrief verzonden is misschien wel heel erg interessant, over de deelname van een Liever Sportiever drakenboot met het drakenbootfestival op zondag 26 juni in Apeldoorn.
Tot zover deze nieuwsbrief, mocht je meer info willen hebben over wat dan ook,
mail naar het info adres van Liever Sportiever: info@lieversportiever.nl

Tot de volgende nieuwsbrief
Met vriendelijke groeten,
Het Liever Sportiever Bestuur:
Jolanda, Henrianne & Jeroen